Kaj je tisto kar si resnično želiš?
Naj ljubezen najde vas!

Ljubezen - AMAR NAT

za opis simbola KLIKNITE na SLIKO
Količina: 

You can also get the same effect as the caption with:
A button
Or two buttons
Or any other html element...
and you can decide the transition time of any slide
CosmoTrick odaja prvi del: Jeza
Privlači uspeh na vsakem koraku!

Uspeh - TIR KAIRI

za opis simbola KLIKNITE na SLIKO
Količina: 

CosmoTrick odaja drugi del: Ego

Zakaj Sibirska cedra

V Sibiriji je najmočnejsi energijski prevodnik sibirska cedra, ki iz korenin in iz krošnje dovaja energijo v človeka, ki nosi cedrin amulet.

sibirska cedra Energija Sibirije in sibirske cedre je prvobitna, izvorna življenska energija. Dotik s sibirsko cedro je samodejna inicijacija. Je vrnitev k izvoru, k praenergiji, vrnitev v Sambalo. Sibirska cedra vodi človeka po poti nazaj k izviru in nas uči, kako se povezati z energijo Zemlje, vesolja, narave in cedre. To doživetje v človeku odpre kanal, ki nas kjerkoli in kadarkoli poveže s kozmično energijo.

kozmicna energija Energijo sibirske cedre nosiš po tem s seboj. In nič več ni kot je bilo. Življenje slehernega se spremeni. Vse okoliščine se v vsakodnevnem življenju podredijo tistemu, kar je za nas najboljše. Stvari tečejo le v smeri našega blagostanja. Intuicija postane naša pot in ker je v popolnem sozvočju z absolutno inteligenco, je nezmotljiva. V izviru človek najde bistvo, svoje poslanstvo in jasno zazna pravo pot. Ta pravljica je edina resničnost, čeprav ji zaradi nepopisne lepote narave in absolutne harmonije duha, ne morem reči drugače kot sibirska pravljica.
cedrin gozd V Sibiriji živijo ljudje v nekem drugem času, živijo kar v vseh časih hkrati. Avtohtoni prebivalci so povezani z energijo kozmosa in srečni, kljub izredno težkim življenskim razmeram. Njihov energetski naboj začutiš v dotiku rok in v pogledu. Popolnoma jasne oči, popolnoma jasne misli. Absolutna harmonija. Ko stojiš ob cedrinem deblu, se ti zazdi, da časa ni. Energijski tok ti steče po telesu. Samodejno doživiš inicijacijo. Vidiš svoja življenja, čutiš energijo cedre, ki teče skozi tebe.


 Energijo, ki smo jo z rojstvom prinesli v to življenje, smo dobili od staršev, oni od njihovih staršev in tako nazaj do izvora. Ob cedri se tega zavemo. Tu se znova povežemo s praenergijo. Sibirska cedra je drevo spoznanja, je drevo, ki transformira energijo kozmosa v energijo naših celic.


 Mistično moč in energijo sibirske cedre doživite z amuletom, narejenim iz lesa cedre.
 Prof. Voeikov je poudarjal, da je živo bitje predvsem informacijski in šele zatem energijski sistem, kar je seveda v skladu s pristopi komplementarnih metod zdravljenja, ki jim pogosto pravimo tudi »informacijska medicina«. Prof. Korotkov je predstavil ruske poskuse s Kirlianovo kamero in predvsem senzitivnost Kirlianove kamere, ki lahko zaznava različna mentalna stanja človeka.

Izdelaj si svojo VILINSKO CEDRO
izberete dva simbola, izpolnite podatke v obrazcu in pošljete naročilo.

 

cedrino deblo

sibirska cedra

amulet iz sibirske cedre

 • Zakaj sibirska cedra
 • Informacijska medicina
 • Splošni pogoji
 • Cosmo Trick
 • Oddaje
 • Zanimive vsebine
 • e-NOVICE
 • Izdelaj svojo vilinsko cedro
 • Energija človeka


 • INFORMACIJE / NAROČILO

  040 419 842

  vilinska cedra

  cena Vilinske cedre 27 €

  naj vas zadene energija  TUKAJ in ZDAJ