Kaj je tisto kar si resnično želiš?
Naj ljubezen najde vas!

Ljubezen - AMAR NAT

za opis simbola KLIKNITE na SLIKO
Količina: 

You can also get the same effect as the caption with:
A button
Or two buttons
Or any other html element...
and you can decide the transition time of any slide
CosmoTrick odaja prvi del: Jeza
Privlači uspeh na vsakem koraku!

Uspeh - TIR KAIRI

za opis simbola KLIKNITE na SLIKO
Količina: 

CosmoTrick odaja drugi del: Ego

Energija človeka

Čakre ali energijska središča so povezovalne točke, skozi katere kroži energija. V bistvu so to vrtinci energije, ki prežemajo celotno auro in delujejo tako na fizično telo, kot na miselne, čustvene, intuicijske, duhovne in energijske funkcije. Zato so vilinski simboli na območju aure ali v njeni bližini tako učinkoviti.

Preko čaker vstopa v fizično telo kozmična in zemeljska energija, izstopa pa energija, ki je odvisna od energijskih dogajanj v telesu, ki so povezana z doživljanjem okolja.

Človek je verjetno najmočnejša energijska točka, močnejša od katerekoli točke, ki jo najdemo v naravi. Imamo izjemno močan energijski sistem, ki je močno povezan z kozmičnimi in zemeljskimi silami.

Kako pomembna je energija priča že to, da človek v povprečju s hrano prejme tretjino ali manj energije potrebne za življenje, dve tretjini pa iz univerzalnega energijskega polja, ki vsebuje vse vrste energij.

Stopnja zadovoljstva v življenju je odvisna od zaznavanja pretoka življenjske energije. Kadar je ta pretok oviran, omejimo tudi svoje sposobnosti. Ko smo se v preteklosti znašli v težkih trenutkih, smo bili primorani zaščititi svojo ranljivo bit. To je normalno. Vendar če ostanemo v obrambnem položaju dolgo ali celo življenje, ne moremo polno zaživeti v tem trenutku.

Tok energije je zamrznjen v tako imenovanih vzorcih, po katerih nezavedno živimo in nas omejujejo. Moč in energijo za premagovanje najrazličnejših življenjskih situacij poiščimo v sebi. Za vsako stvar je potreben čas in pravo orodje. Z energijo amuleta učinkovito odklenemo in uporabljamo pretok energij v nas in okoli nas, ter v kratkem času spremenimo in izboljšamo posamezna področja našega življenja. Obenem pa ohranjamo tisto kar je v življenju dobrega in pozitivnega.

Izdelaj si svojo VILINSKO CEDRO
izberete dva simbola, izpolnite podatke v obrazcu in pošljete naročilo.

 • Zakaj sibirska cedra
 • Informacijska medicina
 • Splošni pogoji
 • Cosmo Trick
 • Oddaje
 • Zanimive vsebine
 • e-NOVICE
 • Izdelaj svojo vilinsko cedro
 • Energija človeka


 • INFORMACIJE / NAROČILO

  040 419 842

  vilinska cedra

  cena Vilinske cedre 27 €

  naj vas zadene energija  TUKAJ in ZDAJ