Ljubezen - Skrivnost poti do ljubezni

 

Nekoč v naši zgodovini so nevidna bitja po imenu Vilinci podarili človeštvu vilinske simbole kot ključe energij. 

AMAR NAT vilinski ključ ljubezni nas nauči ravnati z energijo ljubezni v nas, bolje usmerjati pozornost in namero, ter razumeti sebe in vesolje....

Ko pridemo v stik z AMAR NAT-om, nepreklicno spremeni naš svet na bolje. 
V njegovo moč ni potrebno verjeti, ker energija deluje na intuicijski ravni in ne na mentalni kot afirmacije. 
 
AMAR NAT nam povrne stik z našo notranjostjo in vero v magijo vsakdanjega življenja. Z njim postanete ljubezenski čarovniki. 

Glasovno sporočilo najdete pod več

Kozmos, 04.02.2013 ... r.b.   

S tem člankom vam želimo predstaviti skrivnost, ki vas poveže z univerzalno energijo ljubezni. Energija ljubezni je osnova vseh ostalih energij, ki so potrebne za udobno bivanje na zemlji. Informacije podane v tej predstavitvi so plod raziskovalnega dela več ozaveščenih ljudi. Njihovo resničnost lahko preverite na internetu.

Maji so napovedali konec sveta decembra leta 2012. Vendar ne konca v smislu katastrofe, ampak konec sveta, kot ga poznamo danes. V letu 2012 prihajajo na zemljo močne energije, zato se nam bo zdelo, da čas teče vedno hitreje. Naše misli se bodo hitreje manifestirale, zato je zelo pomembno kaj bomo počeli s temi energijami. Napovedi se zdijo popolnoma logične, saj osnovni zakon vesolja pravi: “Vesolje nam vedno vrne točno tisto, kar smo vanj poslali.”

Pri nas v Sloveniji imamo veliko pregovorov, ki ta zakon potrjujejo: “Vse se vrača, vse se plača.” “Kar seješ, to žanješ.” “Kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade.” Vsak izmed nas mora sam pri sebi ugotoviti, da je odgovoren za vse kar dela in misli. Če do tega spoznanja ne bomo prišli, nam bo vesolje vračalo naše misli in dejanja, tako dolgo dokler se ne bomo iz svojih izkušenj naučili prevzeti osebne odgovornosti za svoje življenje.

V novi dobi, ki nezadržno prihaja, je potrebno pozabiti na obtoževanje, obsojanje, kritiziranje, ker se nam tovrstna dejanja enostavno ne bodo splačala. Ko nekoga sprejmemo takšnega kot je oz. ko nekomu oprostimo dejanja, s katerimi nas je prizadel, dejansko naredimo uslugo sami sebi. Rešitev teh težav je univerzalna energija ljubezni, ki jo ljudje naravno oddajamo.

Zanimivo je, da ljudje sicer razumemo, kaj je ljubezen, vendar vsak malo po svoje. Vprašajte svoje prijatelje “Kaj je to ljubezen?” in vsak vam jo bo opisal drugače. Večina vam bo opisovala čustva, ljubezenska razmerja, sprejemanje oseb, vendar ljubezen je mnogo več. Ker vsak izmed nas ljubezen omeji glede na svoj pogled, prave ljubezni ne moremo začutiti. Vse v našem svetu je odraz neke vrste ljubezni, trenutni problem človeštva je, da je ljubezen do moči večja kot moč ljubezni. Tega se je zavedal že Jimi Hendrix, ko je rekel: “When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.” Nekateri ljudje imajo raje ljubezen do moči in jim ni v interesu, da bi zavladala moč ljubezni. A ta čas se hitro izteka.

Ljubezen je brezpogojno dajanje, pri čemer v zameno ne pričakuješ ničesar. Ker ljubiš, daš iz srca. Seveda je tu na delu zakon privlačnosti, ki pravi, da kar boš dal, boš dobil nazaj.

Torej, kako pritegniti ljubezen v naše življenje?
Nekoč v naši zgodovini so nevidna bitja po imenu Vilinci podarili človeštvu vilinske simbole kot ključe energij. AMAR NAT vilinski ključ ljubezni nas nauči ravnati z energijo ljubezni v nas, bolje usmerjati pozornost in namero, ter razumeti sebe in vesolje. Ko pridemo v stik z AMAR NAT-om, nepreklicno spremeni naš svet na bolje. V njegovo moč ni potrebno verjeti, ker energija deluje na intuicijski ravni in ne na mentalni kot afirmacije. AMAR NAT nam povrne stik z našo notranjostjo in vero v magijo vsakdanjega življenja. Z njim postanete ljubezenski čarovniki.

Za lažje razumevanje delovanja Vilinskega ključa ljubezni AMAR NAT, vam bomo na kratko predstavili delovanje vilinskih simbolov. Vilinski simboli so ključi energij, ki jih narišemo ali vgraviramo na amulet iz sibirske cedre. Vilinski simboli nam pomagajo na vseh ravneh našega življenja. Vsaki energiji pripada simbol, naj bo to ljubezen, sreča, zdravje, iskrenost, uspeh, samozavest, znanje, plodnost... Skratka za vsako našo iskreno željo obstaja simbol, s katerim privlačimo tiste energije, ki jih potrebujemo pri uresničitvi želja. Vilinski simboli so ključi energij, katere vam narišemo ali vgraviramo v amulet iz sibirske cedre.

Sibirsko cedro smo izbrali zaradi njenih lastnosti. Energija Sibirije in sibirske cedre je prvobitna, izvorna življenjska energija. Dotik s sibirsko cedro je samodejna iniciacija. Je vrnitev k izvoru, k praenergiji, vrnitev v Sambalo. Sibirska cedra vodi človeka po poti nazaj k izvoru in nas uči, kako se povezati z energijo Zemlje, vesolja, narave in cedre. To doživetje v človeku odpre kanal, ki nas kjerkoli in kadarkoli poveže s kozmično energijo. Energijo sibirske cedre nosiš po tem s seboj. Najbolje jo je nositi v bližini naše aure, torej okoli vratu. Sibirska cedra je drevo spoznanja, je drevo, ki transformira energijo kozmosa v energijo naših celic.

Ste tudi vi eden izmed tistih, ki je v svoji preteklosti čutil pomanjkanje ljubezni?
To je v današnji družbi velik problem, a do sedaj še nismo poznali za to primernega zdravila.

Ne veste kako bi to izboljšali?
Vilinska cedra je amulet, s katerim boste v svoje življenje pritegnili energijo ljubezni. Vaše življenje se bo napolnilo z ljubeznijo. Z njo boste našli življenjskega sopotnika ali prijatelja, kot ste si ga zmeraj želeli, ali nekaj čisto drugega kar bo izžarevalo ljubezen.

Ob naročilu vilinske cedre ljubezni, vam brezplačno graviramo še dodaten vilinski simbol, naj si bo to: ljubezen,sreča, zdravje, denar, uspeh, razcvet, iskrenost, plodnost, razsvetljenje... Za katero koli vašo iskreno željo obstaja vilinski simbol. Če si tudi vi želite več ljubezni v svojem življenju, lahko na desni strani ekrana vpišete svoje ime, priimek ter email in si s tem zagotovite svojo vilinsko cedro in z njo postanete magnet, ki privlači željeno energijo.

Veliko ljudi nas sprašuje: “Ali cedra deluje?” Seveda deluje, vendar si mora vsak posameznik resnično želeti in verjeti v to. Henry Ford je rekel: “Če misliš, da zmoreš oz. če misliš, da ne zmoreš, v obeh primerih imaš prav.” Učinkovitost vilinske cedre je odvisna od moči vaše volje, torej verjemite in delovalo bo.

http://www.cosmotrick.info/ - CosmoTrick