Vilinski simboli

Vilinski simboli so ključi energij, kateri nam na našo željo priskočijo na pomoč, ko jih potrebujemo. Pomagajo nam na vseh ravneh našega življenja. Vsaki energiji pripada simbol, pa naj bo to ljubezen, sreča, zdravje, iskrenost, uspeh, samozavest, znanje, plodnost...


Skratka za vsako našo željo obstaja simbol, s katerim privlačimo tiste energije, ki si jih želimo.

Celoten članek si preberite pod več

, 05.02.2013 ...    


Vsak vilinski simbol v sebi zbira energijo kakovosti, ki jo izraža. Vilinskimi simboli so univerzalen način komunikacije z energijami. Kdor pride v stik z njimi in jih začne uporabljati, nepreklicno spremeni svoj svet na bolje. V njihovo moč vam ni potrebno verjeti, dovolite si le osebno izkušnjo z njimi in si oblikujte mnenje po njej.

Afirmacije večinoma delujejo na mentalni ravni, ključi energij pa na globlji, intuicijski ravni.

Um se tako ne more ves čas vmešavati in ovirati delovanja, zato so ključi energije učinkovitejši. Velikansko količino naše energije pozornosti preusmerijo s problema na rešitev.

Vilinski simboli nas naredijo bolj budne, zavestne, ustvarjalne. Povrnejo nam stik z našo notranjo močjo in vero v magijo vsakdanjega življenja. Z njimi postanemo čarovniki svoje usode. Upanje se vrne in sprememba potrka na naša vrata.

Gradivo o vilinskih simboli sem pripravila s pomočjo treh čudovitih knjig Kandelar ena in dve, ter knjiga z naslovom Nirulan, pisateljice Marjetke Jeršak. Simboli so risani s predanostjo in veliko mero ljubezni na miniaturna platna.

http://www.cosmotrick.info/ - CosmoTrick